Terug

Volg Vandaag Inside

THROWBACK: Suárez bijt Ivanovic in zijn arm

THROWBACK: Suárez bijt Ivanovic in zijn arm

21 apr 2020, 22:49

Luis Suárez bijt vaak fel van zich af op het voetbalveld. Dit nam de Uruguayaan in het verleden soms wel heel letterlijk. In 2010 beet hij PSV'er Otman Bakkal in zijn nek en op het wereldkampioenschap van 2014 beet de spits de Italiaanse verdediger Giorgo Chiellini.

Tussen deze twee incidenten in deed Suárez het nog een keer. Vandaag precies zeven jaar geleden vond het bijtincident tussen hem en tegenstander Branislav Ivanovic plaats.

De oud-speler van Ajax beet tijdens de wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea in de arm van de Serviër Ivanovic. Suárez kreeg vervolgens tien wedstrijden schorsing opgelegd waardoor hij de rest van seizoen niet meer in actie kwam.

De mannen van Veronica Inside bespreken in het onderstaande fragment het gedrag van Suárez en trekken de vergelijking met ex-PSV'er Hirving Lozano.

VIDEO - De mannen ergeren zich aan Suarez: 'Een extreme Lozano'

De mannen ergeren zich aan Suarez: 'Een extreme Lozano'
1:17
De mannen ergeren zich aan Suarez: 'Een extreme Lozano'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.