Terug

Volg Vandaag Inside

THROWBACK: Memphis schiet Lyon naar knock-outfase Champions League

THROWBACK: Memphis schiet Lyon naar knock-outfase Champions League

13 feb 2020, 10:00

Memphis Depay is jarig. De spits van het Nederlands elftal blaast vandaag 26 kaarsjes uit. Voor ons een goed moment om terug te blikken naar het moment waarop Memphis Olympique Lyon naar CL-overwintering schoot.

De beslissende wedstrijd van de groepsfase in poule G was een confrontatie tussen Lyon en Leipzig. In deze wedstrijd kwam Lyon terug van een 2-0 achterstand, mede door een geweldige treffer van Memphis in de slotfase.

Bovendien toonde Memphis zich een echte leider na afloop van het duel in de Champions League. Een supporter van Lyon bestormde het veld met een spandoek van een ezel met de tekst: 'Marcelo, verlaat de club.' De aanvoerder van Lyon sprintte naar de supporter toe en probeerde het spandoek weg te halen. Johan sprak na de wedstrijd lovende woorden over de geblesseerde spits van Oranje.

Binnenkort is Olympique Lyon weer te bewonderen in de Champions League. Op 26 februari staat voor de Fransen het heenduel tegen Juventus op het programma.

De Champions League zie je (vanaf 18 februari weer) bij Veronica of via de online-kanalen van Veronica Inside.

VIDEO - Johan prijst houding Memphis: 'Dan ben je een echte aanvoerder'

Johan prijst houding Memphis: 'Dan ben je een echte aanvoerder'
4:44
Johan prijst houding Memphis: 'Dan ben je een echte aanvoerder'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.