Terug

Volg Vandaag Inside

THROWBACK: Legendarische CL-goals van jarige Donny van de Beek

THROWBACK: Legendarische CL-goals van jarige Donny van de Beek

19 apr 2020, 00:10

Ajax-middenvelder Donny van de Beek is vandaag 23 jaar geworden. De Ajacied maakte onder De Boer in 2015 op 18-jarige leeftijd zijn debuut in de Europa League-wedstrijd tegen Celtic.

De multifunctionele middenvelder maakte in korte tijd heel wat mee met Ajax en is nu niet meer weg te denken uit het middenveld van de Amsterdammers. In 2017 speelde Van de Beek al een Europa League-finale tegen Manchester United en vorig jaar reikte hij met Ajax tot de halve finale van de Champions League. Ook maakte Van de Beek een groot drama mee, doordat boezemvriend uit de jeugd van Ajax Abdelhak Nouri in de zomer van 2017 een hartstilstand kreeg.

Vandaag blikken we terug op de belangrijke en karakteristieke Donny van de Beek goals die hij maakte in de Champions League van vorig jaar en dit jaar. De middenvelder staat bekend om zijn diepgang, voetballend vermogen, maar ook zijn neusje voor de goal. Zien we Van de Beek volgend jaar ook nog schitteren in het shirt van Ajax?

VIDEO - HERBELEEF: Het legendarische CL-seizoen van Ajax!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.