Terug

Volg Vandaag Inside

THROWBACK: Johan: 'Dit is de ergste avond die ik ooit meegemaakt heb'

THROWBACK: Johan: 'Dit is de ergste avond die ik ooit meegemaakt heb'

30 dec 2020, 20:33

Niemand minder dan Frans Bauer viert vandaag zijn 47e verjaardag. De hoogste tijd om eens terug te kijken naar een historische avond in 2014, al zal Johan Derksen daar misschien anders over denken…

Frans Bauer was op 13 juni 2014 te gast bij VI Oranje, op de avond dat Nederland de historische 1-5 zege boekte op Spanje tijdens het WK in Brazilië. Johan voorspelde voorafgaand aan het duel dat Oranje zou verliezen van de Spanjaarden, terwijl Frans Bauer voorzag dat Nederland zou gaan winnen.

Na afloop van de 1-5 overwinning was de sfeer in de VI Oranje-studio natuurlijk uitgelaten. Het kwam zelfs zo ver dat Frans Bauer tijdens het zingen van het nummer Heb je even voor mij voor een uniek moment zorgde: hij kreeg Johan mee in de polonaise.

De besnorde analist concludeerde kort daarna: 'Dit is de ergste avond die ik ooit meegemaakt heb. Frans Bauer die de hele avond liedjes staat te zingen en de polonaise trekt en de uitslag goed voorspelt: ik word er gek van.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.