Terug

Volg Vandaag Inside

CLASSIC: Jan Boskamp schittert als vrouwenmagneet in fotoshoot

CLASSIC: Jan Boskamp schittert als vrouwenmagneet in fotoshoot

25 dec 2022, 13:00

Jan Boskamp heeft inmiddels aardig wat commercials en reclamespotjes op zijn palmares staan. Jan legt doorgaans puik acteerwerk op tafel en wat blijkt: de man is ook nog eens enorm fotogeniek. Dat zien we dan ook terug in een geweldige fotoshoot voor Life After Football Magazine.

In het kader van het thema 'Fashion Up Your Lifestyle' koos het medium in 2014 voor Jan als uithangbord in de shoot. Dat deed Jan niet onverdienstelijk, gehuld in een strak, zwart maatpak met twee prachtige dames aan zijn zijde. Als er ooit nog een remake op The Godfather komt dan lijkt er echt maar één geschikte kandidaat voor de rol van Don Corleone.

Na het bekijken van de beelden is het ook in één oogopslag duidelijk waarom Jan sindsdien zo vaak gevraagd is voor reclamespotjes en commercials. De carrière van Jan raakte de laatste jaren in een stroomversnelling met onvergetelijke optredens. Zo maakte Jan bijvoorbeeld al eens reclame voor een grasmaaier, schitterde hij onder andere als kerstman in een reclame voor Feyenoord-sponsor Droomparken, was hij samen met Wilfred te zien in een commercial voor supermarkt Plus en als kers op de taart werd de Rotterdammer gevraagd voor de Koning Toto-reclame.

Embedded content: https://vimeo.com/96471056

De mannen genieten vaak van elkaars optredens in tv-spotjes. Bekijk hieronder hoe aan tafel gereageerd wordt op spotjes van Johan en Jan.

'Je bent een verschrikkelijke hoer als je dit voor geld doet'
3:29
'Je bent een verschrikkelijke hoer als je dit voor geld doet'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.