Terug

Volg Vandaag Inside

Throwback: 'Ik kon wel door de grond zakken, maar het is een onvergetelijk moment geworden'

Throwback: 'Ik kon wel door de grond zakken, maar het is een onvergetelijk moment geworden'

7 feb 2024, 17:00

Ewout Genemans viert vandaag zijn 39e verjaardag. De presentator, bekend van onder meer de programma's Bureau Rotterdam en Bureau Burgwallen, was in 2011 aanwezig in de studio van Voetbal International toen het programma de Gouden Televizier-Ring won.

Waar de genomineerden normaal gesproken aanwezig zijn in Koninklijk Theater Carré, bleven de heren van Voetbal International, een van de voorgangers van Vandaag Inside, in de studio op het Media Park. Er moest namelijk gewoon een uitzending worden gemaakt. Daarom was Ewout Genemans naar de studio van VI gestuurd, om verslag te doen van alle gebeurtenissen.

Genemans had geen gemakkelijke avond en werd natuurlijk regelmatig in de maling genomen. Als klap op de vuurpijl had Mies Bouwman, die Voetbal International vanuit Carré uitriep tot de winnaar van de Televizier-Ring, geen idee wie Ewout was: "Ewout, wie is dat nou weer?"

In 2021 kreeg Genemans in gesprek met De Telegraaf de vraag of het ooit nog goed is gekomen tussen hem en Mies Bouwman: "Jazeker! Ze heeft me later een brief gestuurd en die staat ingelijst bij mij thuis. Ze legde uit dat ze me even niet kon plaatsen. Toen kon ik wel door de grond zakken, maar het is een onvergetelijk moment geworden. Het is niet netjes om te vertellen wat ze precies schreef, maar het was iets heel liefs."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.