Terug

Volg Vandaag Inside

THROWBACK: Hélène, Wim en Johan schrijven tv-geschiedenis: 'Nog nooit gebeurd!'

THROWBACK: Hélène, Wim en Johan schrijven tv-geschiedenis: 'Nog nooit gebeurd!'

21 nov 2020, 21:02

Het is vandaag de internationale dag van de televisie. Deze dag is uitgeroepen door de Verenigde Naties waarbij er extra aandacht is voor het fenomeen televisie. Dan mag dit fragment natuurlijk niet ontbreken!

Hélène, Johan en Wim schreven eerder dit jaar namelijk geschiedenis, door meer kijkers te trekken tijdens de voorbeschouwing óp een wedstrijd dan tijdens de wedstrijd zelf. Een uniek moment in de geschiedenis van de televisie en dus een mooi moment om vandaag extra bij stil te staan.

De mannen bespreken natuurlijk vaker wat er allemaal op televisie wordt uitgezonden. Hieronder een heerlijke compilatie!

COMPILATIE: Veronica Inside analyseert tv-programma's
13:03
COMPILATIE: Veronica Inside analyseert tv-programma's

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.