Terug

Volg Vandaag Inside

THROWBACK: Gebrekkig Engels interview met Cristiano Ronaldo: 'Confident? No understand!'

THROWBACK: Gebrekkig Engels interview met Cristiano Ronaldo: 'Confident? No understand!'

6 juli 2020, 16:24

Dat Cristiano Ronaldo ooit een bescheiden jongetje was valt bijna niet voor te stellen, maar deze prachtige beelden laten dat duidelijk zien. Het Portugese supertalent wordt door oud-ploeggenoot Gary Neville na de wedstrijd voor de camera getrokken en moet zijn eerste Engelse interview doen in het shirt van Manchester United.

De 18-jarige Ronaldo oogt verlegen en spreekt nog erg gebrekkig Engels. Neville probeert het broekie een beetje te helpen en legt hem wat woorden in de mond. Ironisch genoeg kan Ronaldo op de vraag van de verslaggever de betekenis van het woord 'confident' niet achterhalen. Tegenwoordig is Ronaldo zo een beetje de belichaming van het woord confident, of wel zelfvertrouwen in het Nederlands. Bekijk hieronder de mooie beelden (2003)!

Tekst gaat door onder de video

De inmiddels 5-voudig Ballon D'or-winnaar heeft nu ontelbare prijzen in zijn prijsenkast, waaronder vijf Champions League-titels. De Portugees won als absolute uitblinker bij Real Madrid de cup met de grote oren drie jaar op rij in 2016, 2017 en 2018. Bekijk hier enkele hoogtepunten van 'Mister Champions League' zoals hij tegenwoordig genoemd wordt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.