Terug

Volg Vandaag Inside

Thomas van Groningen reageert ludiek op stoppen Op1: ‘Ik zoek nog een nieuwe eettafel…’

8 dec 2023, 08:27

Thomas van Groningen heeft donderdag in de uitzending van Op1 ludiek gereageerd op het schrappen van de talkshow. Het AD maakte woensdagavond op basis van bronnen bekend dat Op1 na de zomer van volgend jaar stopt en dat de BNNVARA-talkshow Khalid & Sophie het tijdslot overneemt. “Ik zoek nog een eettafel…”, grapte de politiek verslaggever, terwijl hij met een rolmaat de talkshowtafel van Op1 probeerde op te meten.

Johan Derksen reageerde donderdag aan tafel bij Vandaag Inside op het nieuws dat het programma Khalid & Sophie het tijdslot van Op1 overneemt. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.