Terug

Volg Vandaag Inside

Thomas van Groningen blikt terug: 'Daar heb ik nachten wakker van gelegen'

Thomas van Groningen blikt terug: 'Daar heb ik nachten wakker van gelegen'

5 dec 2021, 12:35

Thomas van Groningen was het afgelopen jaar regelmatig te zien in De Oranjezomer en Veronica Inside. Onlangs werd echter bekend dat de politiek verslaggever een exclusief contract tekende bij Op1. Van Groningen vond het lastig om dat nieuws aan Johan, Wilfred en René mede te delen, zo vertelt hij aan Story.

Wilfred kende de politiek verslaggever van zijn radioprogramma The Friday Move op BNR Nieuws-radio, en vroeg Thomas om aan te schuiven op televisie bij De Oranjezomer en Veronica Inside: 'Ik ben door Wilfred op sleeptouw genomen,’ beaamt Van Groningen. 'Ik ben intussen bekend met Wilfreds streken, dat bedoel ik positief. Dus toen ik bij De Oranjezomer en later Veronica Inside mocht aanschuiven, paste ik me naadloos aan. Je moet niet grappiger willen zijn dan de heren aan tafel. Anders gaat het mis. Zij willen zelf het grappigst zijn.'

Onlangs werd bekend dat Van Groningen een exclusief contract tekende bij Op1: 'Het was lastig de heren te vertellen dat ik voor Op1 koos. Daar heb ik nachten wakker van gelegen. Maar ik ben 31 jaar oud, dus ik moet nog vijfendertig jaar werken. Hoe leuk VI ook is: Johan Derksen gaat geen vijfendertig jaar meer mee,' concludeert de politiek verslaggever.

In Veronica Inside reageerden Johan, Wilfred en René op de 'transfer' van Thomas van Groningen. Bekijk het in de video hieronder!

'Thomas van Groningen heeft zich laten piepelen'
1:36
'Thomas van Groningen heeft zich laten piepelen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.