Terug

Volg Vandaag Inside

Thomas van Bommel volgt vader Mark naar België

Thomas van Bommel volgt vader Mark naar België

1 mei 2023, 15:40

Thomas van Bommel verruilt aan het einde van het seizoen MVV Maastricht voor het Belgische Patro Eisden. De 20-jarige zoon van Mark van Bommel, trainer van Royal Antwerp FC, heeft zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen gezet.

Patro Eisden speelt volgend seizoen op het tweede niveau van België. De club hoeft geen transfersom voor Van Bommel te betalen.

Ruben van Bommel

Ook Ruben van Bommel, de 18-jarige zoon van Mark van Bommel, lijkt een stap te gaan maken. Volgens De Telegraaf heeft meer dan de helft van de Eredivisie-clubs al geïnformeerd naar de situatie van de talentvolle linksbuiten van MVV. Onder meer AZ, Vitesse en FC Twente zouden hebben aangeklopt voor Van Bommel, die met het oog op zijn ontwikkeling aan een stap naar de Eredivisie de voorkeur geeft boven een buitenlands avontuur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.