Terug

Volg Vandaag Inside

Thomas Müller blijft samen met z'n vrouw fit in galop

Thomas Müller blijft samen met z'n vrouw fit in galop

26 apr 2020, 16:15

Bayern München-speler Thomas Müller heeft een hilarisch filmpje gedeeld op zijn Instagram. Hierin is de aanvaller samen met zijn vrouw op de manege te zien. Het is een originele, maar aparte manier om fit te blijven…

Thomas Müller rent netjes in galop rondjes op de manege. Zijn vrouw Lisa gaat hem achterna op een paard. Het levert erg grappige beelden op. Dit is blijkbaar hoe de 30-jarige international fit blijft tijdens de coronacrisis.

Ook Müller z'n ploeggenoten kunnen hun lach niet inhouden. Benjamin Pavard en David Alaba reageren met veel lachende emoji's onder de post van de Duitse speler.

Waarschijnlijk hoeft Müller niet lang meer op de manege te galopperen. Naar verluidt wordt de Duitse Bundesliga wellicht in mei hervat, zonder publiek.

Misschien is het voor scheidsrechter Bas Nijhuis ook wel een manier om fit te blijven op zijn boerderij. Vooralsnog houdt Nijhuis zich vooral bezig met de geboortes van kleine lammetjes. Zijn laatste aanwinst noemde Bas zelfs Johan, een garantie voor succes! Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - Bas Nijhuis brengt lammetje ter aarde en noemt hem Johan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.