Terug

Volg Vandaag Inside

Thijs Römer meldt zich bij gevangenis voor uitzitten celstraf

15 mrt 2024, 18:57

Thijs Römer heeft zich vrijdag bij de gevangenis gemeld om de maand celstraf uit te zitten die hij vorig jaar opgelegd kreeg voor het online misbruiken van drie minderjarige meisjes. Dat bevestigt Maartje Schaap, de advocaat van de slachtoffers, na een bericht hierover van juicekanaal Reality FBI.

Vanwege privacyredenen zijn er geen mededelingen gedaan waar Römer zich heeft gemeld.

De 45-jarige Römer meldde begin deze maand dat hij toch niet in hoger beroep gaat tegen zijn straf. In augustus veroordeelde de rechtbank in Assen hem voor onlinezedendelicten met drie minderjarige meisjes. Hij kreeg een celstraf van drie maanden, waarvan twee voorwaardelijk. Ook kreeg hij een maximale taakstraf van 240 uur en moet hij zich laten behandelen bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Römer ging in eerste instantie in hoger beroep omdat hij zich niet herkende in het vonnis maar zag daar later van af. "Ik realiseer me dat de gebeurtenissen grote impact hebben gehad op de slachtoffers en dat hier maar één persoon verantwoordelijk is: ikzelf", zo stelde hij.

Bij Vandaag Inside zei Johan Derksen over de veroordeling van Thijs Römer voor zedendelicten met minderjarige meisjes: "Hij moet het boetekleed aantrekken, maar blijft de arrogante filmster uitstralen!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.