Terug

Volg Vandaag Inside

'Thibaut Courtois is de slechtste aankoop van Real Madrid in haar geschiedenis'

'Thibaut Courtois is de slechtste aankoop van Real Madrid in haar geschiedenis'

24 nov 2018, 21:21

De fans van Real Madrid zijn woest op Thibaut Courtois en de wijze waarop hij vandaag speelde. Real Madrid speelde voor het eerst onder coach Santiago Solari en nam het op tegen Eibar.

Terwijl Eibar in de geschiedenis slechts 3 keer tegen Real Madrid wist te scoren, lukte het de ploeg vanmiddag om 3 doelpunten in een wedstrijd tegen ze te maken. Het is daarmee de eerste overwinning ooit op de gigant. De drie doelpunten vallen voor een groot deel voor de rekening van de Belgische doelman die niet zijn beste middag had. Op Twitter regende het dan ook klachten over de Madrileense sluitpost.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.