Terug

Volg Vandaag Inside

'Thiago forceert breuk en zet luxe villa in München te koop'

'Thiago forceert breuk en zet luxe villa in München te koop'

15 juli 2020, 11:23

Thiago Alcántara lijkt zijn zinnen hebben gezet op een vertrek bij Bayern München. Volgens Bild staat de luxe villa van de middenvelder in München al te koop.

De 29-jarige Thiago onderhandelt al maanden over een nieuwe verbintenis bij de kampioen van Duitsland. Hij eiste een vierjarige verbintenis. Bayern München wilde aanvankelijk niet verder gaan dan een contract van drie seizoenen maar ging uiteindelijk toch overstag.

Toch weigert Thiago vooralsnog zijn volgend jaar aflopende contract te verlengen. De Spanjaard wordt veelvuldig in verband gebracht met een vertrek naar Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.