Terug

Volg Vandaag Inside

Thiago Alcántara nog zeker twee duels aan de kant

Thiago Alcántara nog zeker twee duels aan de kant

29 sep 2020, 10:30

Liverpool speelt ten minste nog twee wedstrijden zonder Thiago Alcantara. Volgens trainer Jürgen Klopp is er sprake van een lichte blessure bij de Spanjaard, die onlangs overkwam van Bayern München. Thiago ontbrak maandag ook al in het gewonnen duel met Arsenal.

Een week eerder had de middenvelder in het duel met Chelsea al wel zijn debuut gemaakt voor de Engelse kampioen. 'Nu moet hij het even rustig aan doen', aldus Klopp. 'Het is niet anders. Grote zorgen maken we ons niet. Binnenkort is hij er weer bij.'

Details over de blessure gaf Liverpool niet. De titelverdediger heeft inmiddels de eerste drie duels van het nieuwe seizoen in de Premier League gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.