Terug

Volg Vandaag Inside

'Thiago Alcántara maakt overstap naar Liverpool'

'Thiago Alcántara maakt overstap naar Liverpool'

3 juli 2020, 15:20

Thiago Alcántara gaat Bayern München verlaten. De middenvelder staat op het punt een meerjarig contract te tekenen bij Liverpool.

Dat claimt Diario SPORT. Thiago, die sinds 2013 in het shirt van Bayern speelt, was voornemens om zijn contract bij de Rekordmeister te verlengen, maar is plots van gedachte veranderd. De 29-jarige middenvelder zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

De spelmaker is reeds tot een persoonlijk akkoord gekomen met Liverpool maar de clubs moeten er samen nog wel uit zien te komen, meldt de Spaanse bron. Bayern zou circa 35 miljoen euro verlangen voor Thiago, maar de kersverse kampioen van Engeland hoopt dit bedrag nog omlaag te kunnen schroeven.

Thiago tekende in juli 2013 een contract bij Bayern München, dat circa 25 miljoen euro overmaakte aan FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.