Terug

Volg Vandaag Inside

Thiago Alcantara in tranen bij afscheid

Thiago Alcantara in tranen bij afscheid

21 sep 2020, 13:02

Thiago Alcantara maakte zondag als invaller zijn debuut voor Liverpool in de gewonnen uitwedstrijd tegen Chelsea (0-2), na amper twee dagen eerder afscheid te hebben genomen bij Bayern München. Volgens topman Karl-Heinz Rummenigge van de Duitse kampioen verliep het vertrek van de 29-jarige Spanjaard emotioneel.

'Ongeveer tien minuten nadat de transfer helemaal was afgerond, stond hij mij op te wachten in de parkeergarage bij mijn auto. 'Ik dacht: wat doet hij hij daar?' Toen kwam hij op mijn kant op en viel me in mijn armen. Zo hebben we zo'n vijf minuten gestaan en hij huilde. Zelf hield ik het ook niet droog. 'Bedankt dat je deze transfer heb mogelijk gemaakt', zei hij tegen me.'

Bayern wilde Thiago eigenlijk niet laten gaan. 'Voor ons is het een groot verlies', bekende Rummenigge. 'Niet alleen op het veld, maar ook als mens. Niettemin respecteerden we zijn wens om iets nieuws te gaan ondernemen.'

Thiago won in zeven jaar bij Bayern zeven landstitels en vier Duitse bekers. Vorige maand veroverde hij met de grootmacht uit München ook de titel in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.