Terug

Volg Vandaag Inside

Theo Janssen weet het zeker: 'Hij is klaar om een stap te gaan zetten'

Theo Janssen weet het zeker: 'Hij is klaar om een stap te gaan zetten'

31 mei 2021, 20:55

Theo Janssen is ervan overtuigd dat Abdou Harroui, middenvelder van Sparta Rotterdam, een stap kan zetten naar een hogere club. Jong Oranje behaalde vanavond de halve finale van het EKO21 na een 2-1 zege op Jong Frankrijk. Janssen en Ibrahim Afellay, werkzaam als analisten van de NOS, vonden Harroui een sterke wedstrijd spelen.

Afellay is lyrisch over de 23-jarige middenvelder. 'Deze jongen speelt met alle respect bij Sparta. Functionele technische hoogstandjes en ook verdedigend staat hij zijn mannetje. Maar als je bijvoorbeeld denkt aan Feyenoord, die hebben voor Diemers 1,2 miljoen betaald. Dan heb je deze jongen (Harroui, red.) aan de andere kant van de stad. Het is voor hem en Sparta goed dat Jong Oranje nu verder is.'

Janssen is het eens met Afellay en geeft aan dat Harroui klaar is voor een volgende stap. 'Maar als je deze jongen ziet voetballen, dan hoop je dat er een club komt. Subtop of misschien een club waar die dan gewoon gaat spelen.'

'Dit is een jongen die heel veel kwaliteiten heeft. Aan de bal, zonder bal. Hij heeft vandaag gewoon weer laten zien dat het een uitstekende speler is. En dat hij klaar is om een stapje te gaan zetten', aldus Janssen.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.