Terug

Volg Vandaag Inside

Theo Janssen vertrekt bij Studio Voetbal

Theo Janssen vertrekt bij Studio Voetbal

1 juni 2022, 12:23

Theo Janssen vertrekt bij Studio Voetbal. De analist keert na de zomer niet terug in het voetbalpraatprogramma van de NOS

‘Iedereen bij de NOS, Studio Voetbal, bedankt voor de fijne tijd. Op naar een nieuwe uitdaging’, schrijft Janssen op Instagram. Wat de 40-jarige oud-middenvelder gaat doen, maakt hij nog niet bekend. ‘Binnenkort meer info!’ 

Janssen verlengde begin vorig jaar zijn contract bij Vitesse tot de zomer van 2023 en ging met ingang van het seizoen aan de slag als talentencoach binnen de jeugdopleiding. De oud-voetballer combineerde die rol de afgelopen maanden met de functie van hoofdtrainer van de Onder 18.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.