Terug

Volg Vandaag Inside

Theo Janssen reageert op gedwongen afscheid bij Vitesse

Theo Janssen reageert op gedwongen afscheid bij Vitesse

21 nov 2023, 20:15

Theo Janssen werd maandagavond van het eerste elftal van Vitesse gehaald door de clubleiding. De voormalig-middenvelder diende als assistent-trainer onder de eerder deze maand vertrokken hoofdcoach Phillip Cocu. In gesprek met het Algemeen Dagblad reageert Janssen op het gedwongen vertrek.

"Een breuk is nooit leuk, en deze al helemaal niet. Ik had uiteraard andere verwachtingen. Maar de prestaties waren niet goed, en dat heeft dan consequenties," aldus de Janssen.

Janssen vervolgt: "Ik was altijd supporter, werd later voetballer bij deze club en daarna trainer. Mijn hart ligt bij Vitesse. En dan is dit een tegenslag. Dat kan ik niet ontkennen. Maar ik laat mijn club niet in de steek. Ik ben in gesprek met de technisch directeur. Ik moet even alles laten bezinken, maar dan wil ik weer snel aan de slag. We stippelen zo een koers uit voor de toekomst, en dat betreft de langere termijn. Langer dan dit seizoen. Dat vind ik mooi. Ik wil ook bij deze club actief blijven."

Janssen kent geen rancune richting zijn opvolgers: "Geenszins, ik heb maandagmiddag Nicky Hofs en Tim Cornelisse meteen gefeliciteerd en ze alle succes gewenst. De nieuwe interim-trainer Edward Sturing ook. Ik hoop echt dat ze punten pakken en Vitesse behouden voor de Eredivisie. Ik ken Edward al sinds mijn zestiende, ik ken Nicky al dertig jaar. De club staat er beroerd voor. Er is door de leiding een keuze gemaakt. Die accepteer ik. Ik ben niet groter dan de club. Ik ben onderdeel van deze club."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.