Terug

Volg Vandaag Inside

The Times: 'Premier League hervat op 8 juni'

The Times: 'Premier League hervat op 8 juni'

25 apr 2020, 16:31

Volgens kwaliteitskrant The Times uit Engeland, wordt de Premier League hervat op 8 juni. In tegenstelling tot de Eredivisie heeft de Premier League nog wel de intentie om het seizoen uit te spelen en dus lonkt er nog een officieel kampioenschap voor Liverpool.

'The Reds' hebben nog twee overwinningen nodig voor het eerste kampioenschap in dertig jaar. The Times schrijft over een 'Project Restart' en het plan is al voorgelegd aan de belanghebbenden. De 92 wedstrijden zouden in een paar geselecteerde stadions gespeeld moeten worden. Er wordt geen publiek toegestaan en er mogen maximaal 400 mensen het stadion in.

Ook wordt 22 augustus genoemd als mogelijke datum voor het nieuwe seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.