Terug

Volg Vandaag Inside

The Sun vergist zich en plaatst Jahanbakhsh op cover als Bournemouth-target

The Sun vergist zich en plaatst Jahanbakhsh op cover als Bournemouth-target

8 aug 2022, 13:03

Marcos Senesi staat voor een overstap naar Bournemouth. De Premier League-club betaalt naar verluidt zo'n 15 miljoen euro voor de Argentijn. Toch lijkt de Feyenoorder nog niet erg bekend in Engeland.

The Sun zette maandagochtend namelijk niet een foto van Senesi op de cover van de krant, maar die van ploeggenoot Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër heeft net als Senesi donker haar en een baard, toch blijft het een pijnlijke blunder voor het tabloid. Jahanbakhsh speelde voorheen ook in de Premier League voor Brighton & Hove Albion.

Senesi is na Tyrell Malacia en Luis Sinisterra de derde Feyenoorder die in korte tijd naar de Premier League vertrekt. De Argentijn verlaat Rotterdam na een periode van drie jaar. Bournemouth is na twee jaar afwezigheid weer terug op het hoogste niveau van Engeland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.