Terug

Volg Vandaag Inside

The Sun: 'Juve wil Van Dijk komende zomer voor 178 miljoen naar Italië halen'

The Sun: 'Juve wil Van Dijk komende zomer voor 178 miljoen naar Italië halen'

2 feb 2020, 10:20

Juventus zou Virgil van Dijk komende zomer voor ruim 178 miljoen euro naar Italië willen halen, schrijft The Sun. De aanvoerder van het Nederlands Elftal zou de ideale man zijn om de Champions League weer naar Turijn te halen.

Van Dijk zou daarmee (opnieuw) de duurste verdediger ooit worden. In Turijn zou hij samen kunnen gaan spelen met Matthijs de Ligt, met wie hij ook bij Oranje het centrale verdedigingsduo vormt.

Liverpool nam Van Dijk over voor 84,5 miljoen van Southampton, wat hem destijds de duurste verdediger ter wereld maakte. De verdediger maakte veel indruk bij het team van Jurgen Klopp: Liverpool won afgelopen jaar de Champions League en lijkt op weg naar de eerste Engelse landstitel sinds het seizoen 1989/1990.

VIDEO - 'Van Dijk is de baas in Liverpool-kleedkamer'

'Van Dijk is de baas in Liverpool-kleedkamer'
1:52
'Van Dijk is de baas in Liverpool-kleedkamer'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.