Terug

Volg Vandaag Inside

The Sun: 'Everton zit achter Teun Koopmeiners aan'

The Sun: 'Everton zit achter Teun Koopmeiners aan'

26 apr 2020, 12:30

Het Britse medium The Sun meldt dat Everton interesse heeft in AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners. Vooral technisch directeur Marcel Brands zou gecharmeerd zijn van de 22-jarige middenvelder.

De club uit Liverpool wil het middenvelder verversen en de grootverdieners, Gylfi Sigurdsson en Morgan Schneiderlin verkopen. Volgens The Sun is Koopmeiners een belangrijke kandidaat voor op het middenveld bij The Toffees. De aanvoerder van AZ zou rond de 14 miljoen euro kosten.

Eerder deze maand werd Koopmeiners ook al gelinkt aan AC Milan. De middenvelder uit Castricum maakt dit seizoen veel indruk als captain van de Alkmaarders. Ronald Koeman nam Koopmeiners ook al op in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Door de uitbraak van het coronavirus is de definitieve selectie nooit bekendgemaakt.

Eind 2019 vond Koopmeiners zelf dat hij nog hard moest werken voor een plek in de Oranje-selectie voor het, inmiddels uitgestelde, EK van 2020. De verwachting is dat hij voor het EK van 2021 meer kans maakt. Bekijk het interview met de Jong Oranje-captain hieronder.

Koopmeiners naar EK in plaats van Strootman? 'Mooi compliment!'
3:20
Koopmeiners naar EK in plaats van Strootman? 'Mooi compliment!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.