Terug

Volg Vandaag Inside

The Champ kiest voor Stengs, Klaassen en Dumfries tegen Gibraltar

The Champ kiest voor Stengs, Klaassen en Dumfries tegen Gibraltar

29 mrt 2021, 12:26

Het Nederlands elftal sluit dinsdag het eerste gedeelte van de WK-kwalificatiecyclus af tegen Gibraltar. Na de wedstrijd van de gemiste kansen tegen Letland krijgt Oranje een nieuwe kans om het doelsaldo richting het niveau van Turkije te brengen. Als het aan Pieter de Jongh - alias The Champ - ligt, begint Oranje met AZ-aanvaller Calvin Stengs aan de aftrap.

De succestrainer, die de afgelopen weken uitgroeide tot een bekende Nederlander, deelt op Twitter zijn ideale opstelling voor het duel met de nummer 195 van de wereldranglijst. "The Champ has his line-up ready for the game of the Netherlands against Gibraltar."

De juiste namen?

Kijk hier hoe Pieter de Jongh begin deze maand het internet veroverde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.