Terug

Volg Vandaag Inside

The Athletic: 'West Ham United niet geïnteresseerd in Ajax-linksback Tagliafico'

The Athletic: 'West Ham United niet geïnteresseerd in Ajax-linksback Tagliafico'

30 aug 2021, 20:12

Opmerkelijk nieuws uit Engeland, waar The Athletic meldt dat West Ham United niet geïnteresseerd is in Nicolas Tagliafico. De linksback van Ajax zou wel aangeboden zijn bij de huidige nummer twee van de Premier League.

Eerder op de dag meldden onder andere De Telegraaf en Voetbal International nog dat Ajax en West Ham een mondeling akkoord hadden bereikt over een transfersom van 12 miljoen euro voor Tagliafico. Wel werd daaraan toegevoegd dat 'de afronding van de transfer als ‘zeer gecompliceerd’ wordt omschreven.'

The Athletic laat nu een ander geluid horen en meldt dat er geen sprake is van overeenstemming tussen Ajax en West Ham United. Tagliafico zou door meerdere agents zijn aangeboden bij West Ham, maar die club zou niet geïnteresseerd zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.