Terug

Volg Vandaag Inside

Thaise bondscoach ontslagen op Azië Cup

Thaise bondscoach ontslagen op Azië Cup

7 jan 2019, 08:44

ABU DHABI (ANP) - De nederlaag van het Thaise voetbalelftal in zijn eerste wedstrijd op de Azië Cup heeft meteen tot het ontslag van de bondscoach geleid. De Thaise bond stuurde de Serviër Milovan Rajevac weg na de 1-4 tegen India zondag in Abu Dhabi.

Rajevac was sinds april 2017 bondscoach, maar zijn positie was al wankel omdat Thailand er vorige maand niet in slaagde de titel in het Zuidoost-Aziatische kampioenschap te verdedigen. Assistent Sirisak Yodyardthai is naar voren geschoven als de tijdelijke eerste man. Hij coacht donderdag Thailand in de volgende groepswedstrijd tegen Bahrein.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.