Terug

Volg Vandaag Inside

Teze bezorgt PSV in blessuretijd alsnog punt tegen Sevilla

Teze bezorgt PSV in blessuretijd alsnog punt tegen Sevilla

3 okt 2023, 23:04

PSV heeft een nieuwe nederlaag in de groepsfase van de Champions League ternauwernood voorkomen. Twee weken na de 4-0 bij Arsenal, speelden de Eindhovenaren dit keer in eigen stadion gelijk tegen Sevilla, de huidige nummer 15 van Spanje: 2-2.

Nemanja Gudelj maakte halverwege de tweede helft het openingsdoelpunt, door de bal van dichtbij hoog en hard binnen te schieten: 0-1. Luuk de Jong benutte in de 86e minuut een strafschop voor PSV. Direct na de aftrap kwam Sevilla echter weer op voorsprong, door een treffer met het hoofd van Youssef En-Nesyri. Verdediger Jordan Teze maakte diep in blessuretijd gelijk (2-2).

PSV staat met 1 punt op de laatste plaats in groep B. De komende twee wedstrijden tegen RC Lens worden cruciaal voor het elftal van trainer Peter Bosz, dat in de Eredivisie nog geen punt verspeelde.

De eerste ontmoeting tussen Lens en PSV is dinsdag 24 oktober in Frankrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.