Terug

Volg Vandaag Inside

Tévez bezorgt Boca Juniors titel op laatste speeldag

Tévez bezorgt Boca Juniors titel op laatste speeldag

8 mrt 2020, 06:31

Carlos Tévez heeft zijn club Boca Juniors de Argentijnse titel bezorgd op de laatste speeldag van de competitie. Boca Juniors won met 1-0 van Gimnasia en dat was genoeg na het 1-1 gelijkspel van River Plate tegen Atletico Tucuman.

Rivaal en stadsgenoot River Plate stond voorafgaand aan de laatste speelronde eerste met een punt voorsprong op Boca. Door het gelijkspel van de aartsrivaal was de 1-0 zege van Boca voldoende. Tévez schoot de bal twintig minuten voor tijd van net buiten het strafschopgebied binnen na een snelle aanval.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd de coach van Gimnasia, Diego Armando Maradona, feestelijk onthaald in La Bombonera, het stadion van Boca. Maradona speelde twee periodes voor de club uit Buenos Aires en is daar nog steeds enorm populair.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.