Terug

Volg Vandaag Inside

Teun Koopmeiners scoort en redt een punt voor Atalanta tegen Milan

25 feb 2024, 23:08

Teun Koopmeiners heeft Atalanta in de uitwedstrijd tegen AC Milan in de Serie A aan een punt geholpen. De Oranje-international benutte kort voor rust een strafschop en zorgde daarmee voor de eindstand: 1-1. Voor Koopmeiners, die de penalty recht door het midden schoot, was het zijn achtste doelpunt dit seizoen in de competitie.

AC Milan nam al in de 3e minuut de leiding door een knap doelpunt van Rafael Leão. De Portugees kwam vanaf de linkerkant naar binnen en schoot diagonaal raak in de rechterbovenhoek.

Naast Koopmeiners had ook aanvoerder Marten de Roon een basisplek bij Atalanta. Mitchel Bakker en Hans Hateboer bleven op de reservebank zitten. Bij Milan was Tijjani Reijnders ook reserve, net als vorige week tegen Monza. Toen mocht hij nog invallen, dit keer niet.

AC Milan blijft derde en zag de achterstand op koploper Internazionale, dat met 4-0 bij Lecce won, oplopen tot 13 punten. Inter speelde bovendien een duel minder. Atalanta is de nummer 5 en heeft 7 punten minder dan AC Milan. Atalanta heeft nog een duel tegoed.

Een andere Serie A-speler, Joshua Zirkzee, werd recentelijk door Wim Kieft in verband gebracht met het Nederlands Elftal. Bekijk het Veronica Offside-fragment in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.