Terug

Volg Vandaag Inside

Tete vertrekt naar de Premier League en tekent bij Fulham

Tete vertrekt naar de Premier League en tekent bij Fulham

10 sep 2020, 20:21

Kenny Tete vervolgt zijn loopbaan in Engeland. De robuste rechtsback tekent een vierjarig contract bij promovendus Fulham.

De 24-jarige Tete verruilde in 2017 Ajax voor Lyon, maar wist in Frankrijk nooit echt zijn stempel te drukken. De Nederlander speelde in drie jaar tijd 80 wedstrijden voor de club.

'Toen ik hoorde van de interesse van Fulham was ik meteen onder de indruk. Ik sprak erover met mensen uit mijn omgeving en wist al snel dat ik Lyon wilde verlaten voor Fulham. Het team is terug in de Premier League en ik zal honderd procent geven om ons er in te houden', laat Tete weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.