Terug

Volg Vandaag Inside

Tete verslaat Strootman in kwartfinale Franse beker

Tete verslaat Strootman in kwartfinale Franse beker

13 feb 2020, 00:16

Olympique Lyon zit bij de laatste vier teams in het Franse bekertoernooi. Het elftal van trainer Rudi Garcia versloeg Olympique Marseille met 1-0.

Kenny Tete (Lyon) en Kevin Strootman (Marseille) hadden een basisplaats. Beide Nederlanders kregen een gele kaart. Strootman werd in de 86e minuut vervangen door Saîf-Eddine Khaoui.

De Fransman Moussa Dembélé miste in de 70e minuut een strafschop voor Lyon. Houssem Aouar bezorgde zijn team in de 81e minuut alsnog de overwinning.

Eerder plaatsten titelverdediger Stade Rennes en Paris Saint-Germain zich al voor de halve finales. De vierde kwartfinale gaat donderdag tussen SAS Épinal en Saint-Étienne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.