Terug

Volg Vandaag Inside

Tete valt uit met hamstringblessure bij Oranje

Tete valt uit met hamstringblessure bij Oranje

21 mrt 2019, 23:30

ROTTERDAM (ANP) - Kenny Tete moet zondag zo goed als zeker de thuiswedstrijd van het Nederlands elftal tegen Duitsland in de EK-kwalificatie missen. De rechtsback viel donderdagavond geblesseerd uit tijdens het eerste EK-kwalificatieduel, met Wit-Rusland.

Tete mocht na 68 minuten invallen bij een voorsprong van 3-0. Een minuut later moest hij alweer de kant opzoeken. Tijdens een sprint greep Tete ineens naar de achterkant van zijn rechterbovenbeen, wat duidt op een hamstringblessure. Oranje moest met tien man verder omdat bondscoach Ronald Koeman toen net zijn derde wissel had gebruikt.

Koeman mag een vervanger oproepen voor Tete. Daryl Janmaat lijkt een belangrijke kandidaat. De rechtsback van Watford maakte deel uit van de voorlopige selectie van Oranje, maar werd uiteindelijk niet opgeroepen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.