Terug

Volg Vandaag Inside

Testronde bij Feyenoord levert niet meer positieve gevallen op

Testronde bij Feyenoord levert niet meer positieve gevallen op

3 apr 2021, 19:22

De reguliere testronde bij Feyenoord op het coronavirus heeft geen extra positieve gevallen opgeleverd. Het blijft bij de twee spelers die eerder al positief testten. Trainer Dick Advocaat mist zondag in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard in totaal vijf voetballers als gevolg van corona.

Eerder in de week kreeg een speler klachten en hij testte daarna positief op het coronavirus. Drie spelers die meer dan een kwartier nauw contact met hem hadden gehad, moesten uit voorzorg in quarantaine. Bij de reguliere testronde op vrijdag bleek nog een andere speler positief. De overige spelers en stafleden testten allemaal negatief, liet een woordvoerder weten nadat alle uitslagen waren binnengekomen.

"Het is de eerste keer sinds oktober dat we hiermee te maken hebben, dat hakt er aardig in", zei Advocaat, die vanwege privacyredenen niet mag zeggen om welke spelers het gaat. "Ja, er zitten spelers bij die ik wilde opstellen." Zondag bij de wedstrijd tegen Fortuna zal blijken welke Feyenoorders ontbreken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.