Terug

Volg Vandaag Inside

'Terugkeren bij Feyenoord zou het ultieme einde van mijn loopbaan zijn'

'Terugkeren bij Feyenoord zou het ultieme einde van mijn loopbaan zijn'

9 mei 2023, 21:09

Michiel Kramer mag nu dan wel onder contract staan bij RKC Waalwijk, Feyenoord zal altijd zijn club blijven. De liefde voor de club uit Rotterdam-Zuid heeft hij niet van een vreemde, zijn vader nam hem op jonge leeftijd altijd mee naar de Kuip, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Samen bezochten ze wedstrijden en gingen ze naar de Coolsingel. "Als het zondag zover is, gaat er zeker een belletje naar mijn vader, die dan waarschijnlijk al lekker aan een biertje zit", voorspelt Kramer. "Hij is het type oldskool Feyenoorder, zo’n man voor wie de club niet alleen een eerste levensbehoefte is. Maar ook een tweede en een derde, begint de spits."

Het aanstaande kampioenschap van de Rotterdammers zal in huize Kramer met gejuich ontvangen worden. "Heus, je kunt je niet voorstellen wat het betekent dat 'we' nu weer die titel gaan pakken. Kan-ie jaren op teren. En voor mij geldt hetzelfde. Man, we zijn zo gelukkig nu Feyenoord weer is wat het voor ons altijd is geweest: de grootste en mooiste club ter wereld", vertelt de 34-jarige spits.

Kramer mag dan wel aan het einde van zijn carrière zitten, aan stoppen denkt hij nog niet. En dan blijft daar altijd nog die stiekeme droom: terugkeren bij Feyenoord. "Alleen al voor mijn vader zou het mooi zijn als ik ooit nog eens een herkansing krijg in die helikopter. En reken maar dat mijn moeder, mijn vrouw en onze kinderen dan naast hem zullen zitten op de tribune. Als pinchhitter terugkeren bij Feyenoord, ja, dat zou het ultieme einde van mijn loopbaan zijn", besluit de boomlange Rotterdammer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.