Terug

Volg Vandaag Inside

'Terugkeer naar Bundesliga lonkt voor Roger Schmidt'

'Terugkeer naar Bundesliga lonkt voor Roger Schmidt'

20 apr 2021, 10:50

Roger Schmidt staat in de nadrukkelijke belangstelling van Hertha BSC. Dat meldt Bild woensdag. Volgens de Duitse krant start Fredi Bobic, die in juni bij Hertha aan de slag gaat als technisch manager, binnenkort de gesprekken met Schmidt.

Bobic is nu nog werkzaam bij Eintracht Frankfurt. Eerder deze maand werd Schmidt met die club in verband gebracht. De 54-jarige Duitser heeft nog een contract tot de zomer van 2022 bij PSV. Schmidt hoopt dit seizoen in de Eredivisie als tweede te eindigen en zich zo met PSV te plaatsen voor de voorronden van de Champions League.

Hertha BSC staat nu nog onder leiding van Pal Dardai. De 45-jarige Hongaar werd eind januari tot het einde van dit seizoen aangesteld met de afspraak dat hij na dit seizoen zou mogen blijven als hij minimaal 24 punten zou pakken. Tot dusverre behaalde Hertha onder leiding van Dardai slechts 6 punten. De club is in degradatiegevaar. Hertha speelde minder duels dan de concurrentie omdat de selectie sinds vorige week vanwege het coronavirus in quarantaine zit en wedstrijden werden uitgesteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.