Terug

Volg Vandaag Inside

’Terugkeer Messi naar FC Barcelona is haalbaar’

’Terugkeer Messi naar FC Barcelona is haalbaar’

29 sep 2022, 20:41

Lionel Messi loopt aan het eind van dit seizoen uit zijn contract bij Paris Saint-Germain, dus komt de geruchtenmolen over een eventuele comeback naar FC Barcelona al op volle toeren. 

Een terugkeer op het oude nest lijkt tot de mogelijkheden van Messi te behoren. Eduard Romeu, vicevoorzitter van de Catalaanse topclub, zegt dat de terugkeer van de Argentijnse sterspeler financieel mogelijk is. “Het zou financieel mogelijk zijn, want als hij terugkeert dan is het als vrije speler. Maar het is een beslissing die de trainersstaf en de speler zelf moeten maken”, zegt Romeu, geciteerd door Het Nieuwsblad. “Het is niet aan mij om die beslissing te nemen, maar het zou haalbaar zijn.”

In de zomer zette Joan Laporta, de voorzitter van FC Barcelona de deur al op een kier voor Messi. Volgens Laporta is het zijn verantwoordelijkheid om Messi “een mooier einde” te gunnen bij ‘zijn’ club. 

Messi tekende in 2020 geen nieuw contract bij FC Barcelona en liet zijn contract bij de club een jaar later aflopen. In augustus 2021 vertrok hij bij de in financiële problemen geraakte club en tekende daarna een contract bij PSG.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.