Terug

Volg Vandaag Inside

Terugkeer lijkt in de maak: Pröpper met Vitesse mee op trainingskamp

Terugkeer lijkt in de maak: Pröpper met Vitesse mee op trainingskamp

6 dec 2022, 15:45

Davy Pröpper gaat met Vitesse op trainingskamp in Portugal. Vorige week werd bekend dat de voormalig international in Arnhem meetraint om te kijken of hij wil terugkeren in het profvoetbal.

De 31-jarige Pröpper stapt deze dinsdag niet met de selectie op het vliegtuig naar de Algarve, maar hij voegt zich later bij de ploeg van trainer Phillip Cocu. In totaal heeft Cocu 28 spelers geselecteerd voor het trainingskamp, dat duurt tot en met 16 december.

"Wij bieden hem graag de gelegenheid om de smaak van het voetbal weer te proeven. Wij geven Davy alle tijd, ruimte en rust om te bekijken of een terugkeer in het voetbal een optie voor hem kan zijn. Uiteraard is zijn eigen gevoel daarbij het allerbelangrijkst", zei technisch directeur Benjamin Schmedes vorige week over de ervaren middenvelder. Pröpper stopte begin dit jaar per direct met voetballen. Hij liet zijn contract bij PSV ontbinden omdat hij het plezier in het voetbal was verloren.

Thomas Buitink blijft in Arnhem achter. De aanvaller krijgt van de Arnhemmers "de ruimte om naar andere opties te kijken voor het tweede gedeelte van het seizoen". De 22-jarige spits is afkomstig uit de jeugdopleiding van Vitesse.

Vitesse, de nummer 13 van de Eredivisie, hervat de competitie op 7 januari met een uitwedstrijd tegen AZ.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.