Terug

Volg Vandaag Inside

'Terugkeer Eriksen zou goed binnen het beleid van Ajax passen'

'Terugkeer Eriksen zou goed binnen het beleid van Ajax passen'

29 dec 2020, 17:40

In de podcast Kick-off van de Telegraaf vertelt chef voetbal Valentijn Driessen dat hij Christian Eriksen graag terug zou zien bij Ajax: 'Het zou passen in het beleid dat gevoerd wordt.'

'Ik zou Eriksen graag terugzien bij Ajax,' begint Valentijn. 'Het zou passen in het beleid dat gevoerd wordt: jongens aantrekken die hun zakken al hebben gevuld en toch nog redelijk op niveau zijn.' Het salaris van de Deen wordt als mogelijk struikelblok gezien, maar Valentijn denkt dat hij misschien wel bereid is om wat in te leveren.

Mike Verweij vult de analist van Veronica Inside aan: 'Eriksen staat vanwege zijn enorme staat van dienst bij Spurs ook in de belangstelling van andere clubs. Alleen voor Eriksen kan het heel interessant zijn, met het oog op het EK, om naar Ajax te gaan. Hij zal toch willen en moeten gaan spelen om in beeld te blijven bij de nationale ploeg. Wellicht dat Ajax daar op kan in spelen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.