Terug

Volg Vandaag Inside

Terugkeer Dani Alves smaakt Laporta zoet: 'Messi en Iniesta spelen ook nog steeds'

Terugkeer Dani Alves smaakt Laporta zoet: 'Messi en Iniesta spelen ook nog steeds'

17 nov 2021, 15:41

Dani Alves werd woensdagmiddag groots gepresenteerd als nieuwe aanwinst voor FC Barcelona. De Braziliaan kende al een rijkelijk verleden bij de Catalanen en is ervan overtuigd om er wederom een succes van te maken. Bij de officiële presentatie van de rechtsback kon president Joan Laporta niet uitsluiten dat meer oud-gedienden hun comeback zullen maken in Camp Nou.

'Ik kan het niet uitsluiten dat Lionel Messi en Andres Iniesta mogelijk terugkeren als spelers van Barcelona. Het is gebeurd met Dani, wie heeft bewezen dat leeftijd maar een getal is. Hij heeft ook een aanzienlijke financiële inspanning geleverd. Je hebt het over spectaculaire spelers, zowel Lionel als Andres. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar ze spelen nog steeds. We zullen ze altijd in de gaten houden, maar momenteel hebben ze een contract.

Dani Alves werd ook gevraagd naar een eventuele hereniging met de kleine Argentijn. 'Wat moet ik zeggen? Als je me een paar uur geeft, dan zal ik hem zoeken! Hij is de beste die ik ooit gezien heb. Het zou ongelofelijk zijn om hem hier weer te zien. Ik zou alle oud-spelers aanmoedigen om terug te komen, want niets lijkt op Barça', aldus de Braziliaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.