Terug

Volg Vandaag Inside

'Terence Kongolo keert mogelijk terug in de Eredivisie'

'Terence Kongolo keert mogelijk terug in de Eredivisie'

6 juli 2022, 18:08

Terence Kongolo keert mogelijk terug in de Eredivisie. De 28-jarige verdediger staat op dit moment onder contract bij Fulham, dat volgens het Algemeen Dagblad bereid is om hem komend seizoen te verhuren. Verschillende Eredivisie-clubs overwegen om hem terug te halen naar Nederland.

Volgens het Algemeen Dagblad is één van die geïnteresseerde clubs Feyenoord, waar Kongolo tot 2017 onder contract stond, voor hij naar AS Monaco vertrok. 1908.nl spreekt die berichten echter tegen op Twitter: 'Feyenoord heeft geen belangstelling in Terence Kongolo. Geen wedstrijdritme.'

Het AD meldt dat ook Vitesse en FC Utrecht serieus interesse hebben getoond om Kongolo terug te halen naar de Eredivisie. De verdediger kan ook verkassen naar Turkije, maar hoopt zelf zijn loopbaan in Nederland weer nieuw leven in te blazen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.