Terug

Volg Vandaag Inside

Tennisser Djokovic laat zich niet vaccineren voor US Open

Tennisser Djokovic laat zich niet vaccineren voor US Open

25 juni 2022, 20:51

Tennisser Novak Djokovic laat zich niet vaccineren om aan de US Open te kunnen deelnemen. "Het is aan de Amerikaanse regering om een beslissing te nemen over het toelaten van mensen zonder vaccinatie tegen het coronavirus", zei de Serviër vlak voor de start van Wimbledon.

De US Open gaan eind augustus van start. Niet gevaccineerde reizigers zijn op dit moment nog niet welkom in de Verenigde Staten. Djokovic kon begin dit jaar zijn titel op de Australian Open niet verdedigen omdat hij niet gevaccineerd was. De nummer drie van de wereldranglijst is als eerste geplaatst op Wimbledon, het grastoernooi dat maandag van start gaat.

Daniil Medvedev, de Russische nummer 1 van de wereldranglijst, mag niet aan Wimbledon deelnemen. De organisatie van het belangrijkste grastoernooi van het jaar weert alle tennissers uit Rusland en Belarus vanwege de oorlog in Oekraïne. Als gevolg daarvan besloten de ATP en WTA om geen punten voor de wereldranglijst toe te kennen op het Engelse grastoernooi. Ook Alexander Zverev, de nummer 2 van de wereld, ontbreekt op Wimbledon. De Duitser heeft een enkelblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.