Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag zorgt voor kippenvel met open brief aan fans Manchester United

Ten Hag zorgt voor kippenvel met open brief aan fans Manchester United

27 feb 2023, 13:44

Erik ten Hag heeft een open brief geschreven aan fans van Manchester United. De Nederlandse oefenmeester, die afgelopen zondag met Man United de League Cup won ten koste van Newcastle United (2-0), sprak zijn waardering uit en beloofde tegelijkertijd zijn best te doen om meer titels naar Old Trafford te brengen.

"Ik wilde even de tijd nemen om jullie rechtstreeks aan te spreken", begint Ten Hag zijn brief. "Toen ik bij de club kwam, spraken we over de uitdaging en het belang om deze groep spelers te herenigen met onze geweldige fans. Geloof me, dit team weet precies hoe belangrijk jullie zijn. De band tussen de supporters en het team is voor iedereen zichtbaar en wat we gisteren samen hebben meegemaakt, zal die band alleen maar versterken. Voor degenen onder jullie die er niet bij konden zijn, we voelden jullie steun voor, tijdens en na de wedstrijd. Weet dat elk van jullie altijd een rol zal spelen in het succes van dit team."

Ten Hag hoopt dat het veroveren van de League Cup het beginpunt is van een nieuwe succesvolle periode voor de club. "We weten hoe belangrijk zilverwerk is geweest in de geschiedenis van deze geweldige club. We zijn zo blij dat we de trofee terug hebben kunnen brengen naar Old Trafford, maar we zijn zeker niet tevreden en zullen hier niet stoppen. Samen hebben we het gevoel ervaren van wat het betekent om samen te winnen voor Manchester United. Het is werkelijk prachtig en zal ons allemaal alleen maar hongeriger maken naar meer succes."

De 53-jarige trainer uit Haaksbergen sluit zijn brief af met een dankwoord. "We zullen vandaag weer aan het werk gaan, met de volle focus op het voorbereiden van de wedstrijd tegen West Ham United in de FA Cup. We zullen niet terughoudend zijn en willen met deze club terug naar waar het hoort te staan. Weet alsjeblieft dat jullie essentieel zijn en beschouw gisteren als bewijs van wat er kan gebeuren als we allemaal samen United zijn. Dank jullie wel voor jullie steun en toewijding."

United is dit seizoen nog op drie fronten actief. De ploeg uit Manchester zit nog in de Europa League, de FA Cup en staat op de derde plaats in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.