Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'Zondag is het payback-time'

Ten Hag: 'Zondag is het payback-time'

22 okt 2021, 14:51

Erik ten Hag is blij dat Ajax zondag, vijf dagen na de galavoorstelling tegen Borussia Dortmund, op PSV stuit in de Johan Cruijff ArenA. 'Want dat is een grote wedstrijd', blikte hij vooruit op de topper. 'Dat is een finale, de boel staat dan meteen op scherp.'

Ten Hag heeft de afgelopen weken al vaker aangegeven dat het gevaar bestaat dat zijn ploeg te veel vertrouwen krijgt van een reeks goede duels. Ondanks zijn waarschuwingen maakte Ajax drie weken geleden een slappe indruk tegen FC Utrecht, met een nederlaag van als gevolg (0-1).

Ajax verdedigt tegen PSV de koppositie van de Eredivisie. De club wil zich ook revancheren voor de verloren strijd om de Johan Cruijff Schaal (0-4). 'Ik denk dat deze duels niet met elkaar te vergelijken zijn', stelde Ten Hag. 'Ze komen op een ander moment. Maar het is zondag wel payback-time.'

De spelers van Ajax zijn fit uit de gewonnen wedstrijd tegen Borussia Dortmund (4-0) in de Champions League gekomen. PSV kwam donderdagavond nog in actie tegen AS Monaco in de Europa League. De club uit Eindhoven verloor (1-2) en zag aanvallers Noni Madueke en Cody Gakpo geblesseerd afhaken. Mogelijk ontbreken ze tegen Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.