Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag zit met Ajax in de 'flow'

Ten Hag zit met Ajax in de 'flow'

12 mrt 2019, 20:50

AMSTERDAM (ANP) - De wedstrijden van Ajax volgen elkaar elkaar snel op, iets wat volgens trainer Erik ten Hag voor- en nadelen heeft. Ten Hag weet dat het gevaar van blessures op de loer ligt. Tegelijkertijd zorgt de huidige reeks overwinningen van Ajax ook voor een positieve 'flow' binnen zijn groep.

,,De spelers moeten hier hun verantwoordelijkheid in nemen, ze moeten zorgen dat ze iedere wedstrijd klaar zijn om de strijd aan te gaan'', zegt Ten Hag een dag voor het inhaalduel met PEC Zwolle. ,,Maar het zijn jonge kerels. Als ze er goed mee omgaan, dan kan dat. Dan is het ook heerlijk om in zo'n reeks van wedstrijden te zitten. Ze spelen liever een wedstrijd dan dat ze trainen. Dan kan je in een bepaalde 'flow' terecht komen. Die moet je niet meer los laten.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.