Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag ziet Ajax lichtzinnig worden

Ten Hag ziet Ajax lichtzinnig worden

10 mrt 2019, 20:29

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Erik ten Hag vond na de zege van Ajax op Fortuna Sittard (4-0) niet dat zijn ploeg een bijzondere week goed had afgesloten. ,,We zijn juist sterk aan een nieuwe week begonnen", blikte hij vooruit. ,,Dit was een goede start van een week waarin we ook nog tegen PEC Zwolle en AZ spelen."

Vijf dagen na de zware wedstrijd tegen Real Madrid wist Ajax het enthousiaste publiek vooral in het eerste deel van de ontmoeting goed te vermaken. ,,We speelden in een hoog tempo en kregen veel kansen", zag Ten Hag, ,,We scoren ook tweemaal, maar daarna werden we toch een beetje lichtzinnig. Lichtzinnig in verdedigen en lichtzinnig aan de bal."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.