Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag zet titel nog niet uit zijn hoofd

Ten Hag zet titel nog niet uit zijn hoofd

17 mrt 2019, 18:38

ALKMAAR (ANP) - Trainer Erik ten Hag wilde na de nederlaag van Ajax bij AZ (1-0) nog geen afstand van de landstitel nemen. ,,Maar we zullen de volgende wedstrijd tegen PSV wel moeten winnen. Dat lijkt me duidelijk", zei hij.

Ajax had over twee weken dolgraag tegen PSV om de koppositie willen strijden. Nu kan de club uit de hoofdstad de achterstand slechts terugbrengen tot twee punten, terwijl de lijstaanvoerder uit Eindhoven kan uitlopen tot acht punten. ,,We hebben nu nog acht competitieduels te gaan en de bedoeling is dat we nog lang op drie fronten blijven strijden", zei de coach van Ajax.

Ten Hag noemde de zege van AZ verdiend. ,,We waren niet nauwkeurig in de passing en met het uitvallen van Hakim Ziyech viel ons speelplan in duigen. Het is niet dat zijn vervanger geen bijdrage heeft geleverd. Zeker niet", doelde hij op Kasper Dolberg. ,,Maar met Tadic wilden we de centrale verdedigers van AZ veel pijn doen. Eenmaal op achterstand hebben we gevochten en alles op de aanval gegooid. Dan is het jammer dat je niet meer gelijkmaakt. Al had AZ ook kunnen profiteren van de risico's die wij namen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.