Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag zet Ronaldo opnieuw op de bank

Ten Hag zet Ronaldo opnieuw op de bank

1 sep 2022, 20:12

Erik ten Hag heeft Cristiano Ronaldo ook in de uitwedstrijd tegen Leicester City geen basisplaats gegund. Linksback Tyrell Malacia verschijnt om 21.00 uur wel aan de aftrap.

Verdediger Harry Maguire is net als Ronaldo op de bank gezet. Het hart van de defensie wordt in Leicester gevormd door oud-Ajacied Lisandro Martínez en Raphaël Varane.

United gaat op jacht naar de derde zege van het seizoen. Afgelopen weekend werd Southampton met 1-0 verslagen en een aantal dagen eerder was de ploeg van Ten Hag met 2-1 te sterk voor Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.