Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag zal het moeilijk krijgen met de Britse pers, bij De Telegraaf zijn het nog lieverdjes'

'Ten Hag zal het moeilijk krijgen met de Britse pers, bij De Telegraaf zijn het nog lieverdjes'

23 mei 2022, 16:13

Valentijn Driessen denkt dat Erik ten Hag het moeilijk gaat krijgen bij Manchester United met de Britse pers. De nieuwe trainer van The Red Devils werd vandaag officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe club.

Ten Hag was afgelopen zondag al aanwezig bij de wedstrijd tussen Crystal Palace en Manchester United (1-0). 'Hij zat een wedstrijd te kijken met Mitchell van der Gaag van zijn nieuwe United', begint Valentijn in een video-item van De Telegraaf over onder meer Ten Hag. 'In ieder geval heeft hij al wat namen kunnen doorschrappen, want het was weer niet veel. Maar vandaag begint het echte werk, dan wordt hij gepresenteerd. Daar kijkt heel Engeland wel naar uit.'

De Britse pers is namelijk al maanden bezig met de komst van Ten Hag. 'Bij De Telegraaf zijn het nog lieverdjes in vergelijking met de heren van The Sun en The Daily Mail', vertelt Valentijn verder. 'Hij zal het daar moeilijk krijgen. Maar zoals overal in de prestatiemaatschappij, op het moment dat je resultaat boekt en prestaties neerzet, dan word je geaccepteerd. Dat zal hij moeten leveren. En als hij dat niet levert, dan kan ook zijn houdbaarheidsdatum kort zijn bij United.'

'Maar ik heb wel vertrouwen in Ten Hag. Er staat een enorme klus te wachten, maar hij is wel zo'n iemand die dat aankan', aldus Valentijn, die de 52-jarige Tukker wel ziet slagen bij Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.